selkänsä Salomon-kouluttajien kantapäälle

Discussion in 'General Discussion' started by tolumpstion, Jul 18, 2020.

 1. tolumpstion

  tolumpstion Member

  Joined:
  May 30, 2020
  Messages:
  16
  Likes Received:
  0
  Nylonpäälliseen sisältyy ripaus ulottuvuutta näkökohtiin sekä paljon enemmän Salomon X Ultra 3 GTX -kenkiä, jotka peittävät etujalan, jossa nylonpäälliset ovat ehdottomasti lisäkäyttöisiä, mikä sallii palkitsevamman linjan Salomon Supercross GTX -kenkäympäristön kanssa.

  Heti kun tarkastelin halpoja https://www.rodakthletics.com/salomon-speedcross-pro-2-c-6.html Salomon-kenkiä monien arvioiden kautta, huomasin tänään monen ihmisten tuovan esiin, että heidän mielestään yläosa ei ole melko joustava, vaikka juoksukengien pukeutuminen tuntuu todellakin erityisen tilavalta muutaman harvan jälkeen. km menemällä.

  Uskon, en todellakaan löytänyt seuraavaa. Verrattuna siihen, että sillä on edeltäjä, minusta tosiasiassa on, että Send Horizon five on ehdottomasti erittäin taipuisa ja sillä on nyt tehokas sukkamainen askel, jonka ei pitäisi olla jokainen löysä. Olin koonnut säätämään nauhoja, jotka seuraavat vain vähän alun perin km: stä, siitä huolimatta, että saadaan enemmän pitoa selkänsä Salomon-kouluttajien kantapäälle.

  Yhdessä Send Horizon -viiden kanssa Mizuno sisältää paljon www.rodakthletics.com kehittyneitä Salomon Speedcross Pro -kenkämuotoja ja yksikkösi suunnittelua.

  Aallotettu vinyylikappale, jossa on merkintä Simple Cruise Aid, joka muutti ennen ylikuormitusta (ja näytti olevan kengän suunnittelun ilmeinen plus poikkeuksellinen elin), korvataan tuoreella uudella välipohjalla, mitä maan päällä on Salomon Trail -juoksukengät nimeltä Froth. Välipohja näyttää jatkuvan tuloksen, mutta antaa tälläkin hetkellä erittäin materiaalisen suunnittelun ja tyylin seurauksena XPOP-vaahdolla merkitystä tuoreesta vaahtokankaasta.

  Froth Send koostuu jokaisesta Salomon Sense Ride GTX -kengästä, joissa on useita osia: selkäosa vaahdolla (joka kulkee kengän koko ajanjakson vieressä), toinen osa vaahdolla (mikä tyylisi areenallasi Salomon Speedcross Pro 2 -kenkäsi sisällä kenkä), mukaan lukien XPOP-vaahdolla varustettu teippi (löydetty renkaasta).