Adidas Ozweego kengät tämä Arahi 5

Discussion in 'General Discussion' started by tolumpstion, Jul 28, 2020.

 1. tolumpstion

  tolumpstion Member

  Joined:
  May 30, 2020
  Messages:
  16
  Likes Received:
  0
  Nämä Arahi 5 Adidas ZX 700 -kengät takaavat hyödyllisen palvelun, iskunvaimennuksen, sen sijaan, että jalka olisi vähiten turvattu, mikä usein johtuu siitä, että tämä HOKA J-Frame -teknologinen osaaminen yhdessä myytävien Adidas-kenkäkenkien kanssa on erittäin pehmustettu. Marshmallow-välipohja.

  Tämä viimeinen https://www.belkreirkengat.com/ tyyppi Adidas Stan Smith kengät Arahi on viimeisin lisäksi paljon parempi uppr, joka tarjoaa paremman hengittävyyden lisäksi helpottaa Adidas 4D Run 1.0 kengät toiminnon.

  Kun ensisijaisesti yritin käyttää Adidas-kengät 2020 -sarjassa, Hoka Just one Just Arahi 5, kun minusta tuntui olevansa järkyttynyt Adidas UltraBoost -kenkien takia, koska kevyt tunne oli juoksukengässä.

  Siinä on Adidas Terrex Boat S.RDY -kenkien ylimääräinen paino, joka liittyy puhtaasti 225 tuntiin (jonkinlaiseen mittaukseen 39), Adidas Ozweego kengät, tämä Arahi 5 on kevyimpiä turvakenkiä ja saappaita.

  Normaalit Adidas NMD R1 V2 -kenkäturvakengät ja -saappaat ovat melko isoja isomman painon lisäksi. Adidas NMD R1 -kengät, vaikka HOKA: n hallussa, pystyivätkin määrittelemään ne uudelleen Arahi-mallista.

  Heillä on jo viipaloitu tämä tyypillinen suojaus, joka toimii lisäksi korvikkeena, jonka tarkoituksena on tuottaa Adidas EQT Basket ADV -kengät kevyelle välipohjalle, joka usein pystyy käsittelemään Adidas Alphabounce Beyond -kengien lisäksi pitämään tämän jalan tai niin jatkuvasti paikallaan. toiminnon yli.

  Tämä Arahi 5 on kohtuullisen tilava Adidas-lenkkitossut, vaikka et Adidas NMD CS1 PK -kengät ymmärrä tunteita millään tavalla heti tuotteen käyttämisen jälkeen.

  Toimiessani tässä tietyssä juoksukengässä, Adidas Originals Superstar -kenkä on mielestäni huomattavasti kevyempi kuin olen aiemmin Adidas Alphabounce Kengät halpa tavannut erilaisissa turvajuoksukengissä Adidas UltraBoost 20 Consortium -kenkäkengissä, joka antaa jokaiselle täysin ainutlaatuisen ja nopeamman hallinnan lisäksi. käytännöllinen tieto.